Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bosch Intuvia Átépítő Kitt 2021

Ár:
65.990 Ft
Várható szállítás: 2022. február 01.
Szállítási díj: 1 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Az Intuvia garantálja az eBike könnyű és intuitív irányítását, és világos áttekintést nyújt az összes lovaglási adatról. A külön vezérlőegység lehetővé teszi, hogy a kezét biztonságosan tartsa a kormányon. A váltási ajánlás funkció biztosítja, hogy mindig a megfelelő sebességfokozatban járjon, ami megőrzi az akkumulátort és növeli a hatótávolságot.

Jellemzők

Rendkívül egyszerűen használható: intuitív kezelés a külön vezérlőegységen keresztül; Világos elrendezés: minden fontos információ - off-board módban is elérhető; Jó olvashatóság minden fényviszony mellett, példaértékű ergonómia és ergonomikus kezelés; Töltőállomás: Az Intuvia utazás közben az USB interfészen keresztül képes kamerákat és okostelefonokat tölteni; Az opcionális szervizintervallum kijelző mindig megmondja, hogy mikor kell az eBike-ot igénybe vennie egy szolgáltatásért; A két beállítással rendelkező járássegítő funkció segítséget nyújt gyalogláskor.

Okos vezérlőközpont könnyen olvasható LCD kijelzővel Utólag felszerelhető minden eBike-hoz Bosch meghajtóval Külön vezérlőegység biztosítja a biztonságos vezetést Öt vezetési mód áll rendelkezésre (Eco, Tour, Sport, Turbo, Off), valamint gyalogos segítség Alapvető utazási információk egy pillanat alatt: hatótávolság, utazási távolság és átlagos sebesség Fedélzeti üzemmód: minden alapvető információ akkor is megjelenik, ha leválasztják az eBike-ról.

Utólag felszerelhető termék a végfelhasználó számára.

súly:              150g

Platinum Intuvia Kitt Antracit tartalma:

- 1500 mm-es kábel a motorhoz

- Intuvia kijelző színes prémium csomagolásban

- kijelzőtartó

- kezelőegység (remote)

- 3 x 4 db gumi távtartó (31,8 mm, 25,4 mm, 22,2 mm)

Termékcsalád Bosch motor kompatibilitás:

Active Line Plus (BDU3XX)
Active Line (BDU3XX)
Performance Line Speed(BDU4XX)
Performance Line (BDU3XX)
Cargo Line / Speed (BDU4XX)
Active Line (BDU2XX)
Classic+ Line
Performance Line CX (BDU2XX)
Performance Line (BDU2XX)

Menny.:db