Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bosch PowerPack 500 Elektromos Kerékpár Akkumulátor

Ár:
319.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 21.
Szállítási díj: 1 Ft
Elérhetőség: 1

A Bosch akkumulátorok hatékony, hosszú élettartamú energiaforrások. Hatalmas futásteljesítményének, hosszú élettartamának és intelligens akkumulátor-kezelő rendszerének köszönhetően a Bosch lítium-ion akkumulátorok a piacon a legmodernebbek közé tartoznak. A Bosch eBike újratölthető akkumulátorok egyesítik a kis súlyt az ergonomikus kialakítással és az egyszerű kezeléssel. A kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorok elemkezelő rendszere észleli a lehetséges hibaforrásokat és megvédi a cellákat a túlterheléstől.
Sokoldalú áramforrás: A Bosch PowerPackjei különféle típusúak. A vázelemek közel vannak a kerékpár súlypontjához. Ez pozitív hatással van a lovaglási viselkedésre. Az állványos változat ideális az átmenő modellekhez, nagyobb szabadságot kínál fel- és leszereléskor. A töltés mindkét változatban nagyon egyszerű: Bosch töltővel történő töltéshez a PowerPackokat csak egy kézmozdulattal lehet eltávolítani, vagy kényelmesen fel lehet tölteni magára a kerékpárra. A Bosch kiváló minőségű, hosszú élettartamú eBike akkumulátorai a legnagyobb energiasűrűségűek, kompakt méretűek és könnyűek.


PowerPack 500
A Bosch PowerPack 500 azonos méretű és csak kissé nehezebb, mint a PowerPack 400, de kiterjeszti a tartományt. A lítium-ion akkumulátor körülbelül két órát igényel az 50% -os töltéshez, a PowerPack 500 kb. 4,5 óra töltés a Bosch Standard töltővel. Kedvező körülmények között, feltöltött állapotban és a Performance Line körutazással együtt, akár 90 kilométeres túrák is lehetségesek. A PowerPack 500 minden termékcsaládhoz kapható keretként vagy rack-elemként.

- 25% -kal nagyobb hatótávolság, mint a PowerPack 400, de csak 4% -kal nehezebb
- 40 cellás csomagok a legnagyobb energiasűrűséggel (190 Wh / kg), a legkisebb tömeggel (2,7 kg) és térfogattal
- Az integrált akkumulátor-kezelő rendszer biztosítja a nagy futásteljesítményt és a hosszú élettartamot
- Nincs memória effektus és nincs önkisülés

Kompatibilis:

- Active Line Plus (BDU3XX)
- Active Line (BDU3XX)
- Performance Line Speed(BDU4XX)
- Performance Line (BDU3XX)
- Cargo Line / Speed (BDU4XX)
- Active Line (BDU2XX)
- Performance Line CX (BDU2XX)
- Performance Line (BDU2XX)

FIGYELEM!!! A Li-Ion akkumullátorok szállítási követelményeinek megfelelő csomagolás az árban benne van.

Menny.:db