Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bosch Smart System SmartphoneGrip Elektromos Kerékpár Integrált Telefontartó Kijelző Adapter

Ár:
20.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

Ideális társ a mindennapi használathoz és a hosszabb túrákhoz: A SmartphoneGrip segítségével okostelefonját a kormányhoz rögzítheti, és az eBike Flow alkalmazással kijelzővé varázsolja. Így minden fontos utazási és eBike-információt kéznél lesz. Ezzel az okostelefon a Bosch eBike Systems portfóliójának legnagyobb kijelzőjévé válik. A LED távirányítóval működtethető, miközben egyidejűleg tölti is a SmartphoneGrip segítségével. Igényeitől függően egyszerűen válthat a SmartphoneGrip vagy a Kiox 300 között, mivel mindkettő ugyanazt a kijelzőfelületet használja.
Használja okostelefonját eBike kijelzőként
Csatlakoztassa eBike-ját a digitális világhoz: Rögzítse a SmartphoneGrip-et a kormányhoz, helyezze be okostelefonját, és nyissa meg az eBike Flow alkalmazást. Kész! Amíg okostelefonja a SmartphoneGrip segítségével töltődik, az eBike Flow alkalmazás megmutatja a vezetési sebességet és az eBike akkumulátor töltöttségi szintjét, valamint biztonságosan elvezeti Önt az úticélhoz. A LED-es távirányítóval a képernyőn vezérelheti a kijelzőt – kényelmesen hüvelykujjával és mindkét kezével biztonságosan a kormányon. Így Ön teljes hálózatban van, és az útra összpontosít. Ki a városból, az ösvényre: Ugyanazon felületnek köszönhetően egyszerűen és gyorsan lecserélheti a SmartphoneGrip-et a Kiox 300-ra, a robusztus, sportos kijelzőre. A SmartphoneGrip beszerezhető az Ön eBike-kereskedőjénél.


A kerékpározási adatok egy pillantással
A SmartphoneGrip biztonságosan tartja okostelefonját a kormányon, míg az eBike Flow alkalmazás minden szükséges információt megad. A navigációs funkció megbízhatóan és biztonságosan eljuttatja Önt úticéljához az áttekinthető térképes kijelzővel, valamint az érkezési időre és távolságra vonatkozó információkkal. A Ride Screen mutatja a sebességét, az eBike akkumulátor töltöttségi szintjét és a hátralévő hatótávot.


Biztonságos kerékpározás
Tekergetés közben az eBike Flow alkalmazást a LED távirányítón keresztül irányíthatod, amely Bluetooth-on keresztül csatlakozik okostelefonodhoz: A jobb és bal gombbal például egyszerűen válthatsz az utazási képernyő és a navigáció között anélkül, hogy levennéd a kezed a kormányról. Ez azt jelenti, hogy biztonságosan közlekedhet, miközben megőrzi a teljes irányítást a kijelző és az eBike felett.


Biztos tartás
Aszfaltozott utakon vagy erdei és szántóföldi ösvényeken* a SmartphoneGrip szilárdan tartja az okostelefont a kormányon. Az innovatív és robusztus rögzítés minden elterjedt okostelefonhoz használható tokkal és anélkül.** Az okostelefon hátoldalát gumírozott felület védi; a töltőaljzat és a hangszórók szabadon hozzáférhetők.
*A SmartphoneGrip nem alkalmas 15 cm-nél magasabb lépcsőfokokhoz vagy ugráshoz.
**A használt okostelefonok támogatott méretei, beleértve a A kamera ütközője és háza a következő: H: 6,8-13 mm, SZ: 67-88 mm, L: 123-175 mm. Akár 276 g össztömegű okostelefonokhoz is használható. ügy. A felhajtható fedelek és a pénztárcatokok nem támogatottak.


Töltő funkció
A SmartphoneGrip segítségével utazás közben töltheti okostelefonját – akár vezeték nélküli töltéssel, akár kábelen keresztül. A nagyobb energiafogyasztású alkalmazások, mint például az eBike Flow alkalmazás navigációs funkciója, nem jelentenek problémát az okostelefon akkumulátorának.


Gyors kijelzőváltás
Teljes modularitás és szabad választás a kijelzők között: Az okostelefont a SmartphoneGrip segítségével vagy a Kiox 300-at a kormányra rögzítheti. A Kiox 300 sportos használatra alkalmas, míg az okostelefon ideális kijelző a nyugodtabb utazásokhoz, például városon keresztül.


Egyedi pozicionálás
Helyezze a SmartphoneGrip készüléket a kormányra, ahol a legjobban látja a kijelzőt, vagy ahol a megjelenés és érzet szempontjából a legjobbnak tűnik. Attól függően, hogy hol kívánja elhelyezni, különböző megjelenítési felületeket használnak.


Tájékoztató töltéskijelző
A SmartphoneGrip bal oldalán egy LED található, amely különböző színek és fényminták segítségével jelzi, hogy az okostelefon tölt-e, és hogyan. Például, ha a LED sárga, az okostelefon induktív módon töltődik.


eBike Flow alkalmazás


Egyéni vezetési módok
Az eBike Flow alkalmazással a vezetési módot igényeihez igazíthatja: Finomhangolhatja az Eco, Tour, Sport és Turbo vezetési módokat, hogy nagyobb támogatást vagy hatótávolságot biztosítson.


SmartphoneGrip és eBike Lock
Az eBike Lock funkció aktiválása az eBike Flow alkalmazáson keresztül lehetővé teszi, hogy okostelefonját digitális kulcsként használja. Mivel a motortámogatást csak okostelefonoddal és Bluetooth kapcsolattal lehet aktiválni, az eBike nem vonzza a tolvajokat.