Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

CRATONI C-PURE Elektromos kerékpár sisak 2021 - Több színben

Ár:
32.890 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron

A C-PURE divatos kerékpáros sisak, hiteles városi megjelenésű, és a nagyobb nemzetközi városokban nemcsak a kerékpáros futárok, hanem a sikeres bankárok is viselik. A C-PURE nem csak vizuálisan lenyűgöző, hanem magas szintű kényelmet, alacsony súlyt és prémium kivitelezést kínál. A tarkón és a füleknél lévő kiterjesztett védőövezetekkel optimális védelmet nyújt rövid és hosszú kerékpáros túrák során, és nagyon jól szellőző.

TISZTA TECHNOLÓGIA
Kompozit szerkezet - elválaszthatatlanul összekapcsolva. Az EPS védőanyagot közvetlenül a polikarbonát héjába habosítják. A könnyű sisak kialakítása érdekében, maximális ütésállósággal és az EPS belső és a PC külső réteg tökéletes összeolvadásával.
DOWNSHELL
Termékeinket speciális lefelé hajtottuk végre, hogy megakadályozzuk a bemélyedéseket és a karcolásokat, és növeljük azok tartósságát.
LFS - LIGHT FIT RENDSZER
A múltbeli tapasztalatok és kutatásaink eredményei alapján egy teljesen új követelményprofilt definiáltunk egy 180 ° -os beállítórendszerhez.
A megfelelő illesztés elengedhetetlen, amikor minden második számít. A cél egy olyan rendszer kifejlesztése volt, amely gyorsan, biztonságosan és mégis kényelmesen tartja a sisakot a fején. A beállító mechanizmus rendkívül kicsi és könnyű, a méret két ujjal könnyen beállítható. Az LFS magassága háromszor is beállítható az optimális illeszkedés biztosítása érdekében. A tökéletes hevedervezetés korlátlan kényelmet biztosít a férfiak és a nők számára. Nagyobb teljesítmény egy teljes 15% -kal kevesebb súlyával a 100% -kal hatékonyabb rendszer számára!
ACT - LÉGCSATORNA-TECHNOLÓGIA
A belső csatornarendszer garantálja a bejövő és kimenő levegő tökéletes áramlását, és kiemelkedően magas szellőzési értékekhez vezet.
REPÜLŐHÁLÓ PÁRNÁZÁS
Ön biztonságos oldalon van a légyháló-párnánkkal. Csökkenti annak a valószínűségét, hogy a rovarok irritálják a kerékpározást.
TISZTA TEX PÁRNÁK
A tiszta Tex párnákat antibakteriális kezeléssel borítják, és megakadályozzák a baktériumok képződését. Az eredmény egy hosszú termék élettartama és hosszú távú higiéniai frissessége.
BŐVÍTETT VÉDELEM A FÜLEK TERÜLETÉN ÉS A FEJ HÁTSÓ RÉSZÉN
Sisakunk intelligens alakja fejlett és megbízható biztonságot és az érzékeny fülek és a fej hátsó részének lefedettségét biztosítja.

Kapható választék:
Szín::
Méret::