Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

CRATONI EVO WHITE/SILVER Elektromos Kerékpár sisak INTEGRÁLT LÁMPÁVAL

Ár:
41.690 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Az Ön biztonsága prioritásunk, tehát csak igazán jó minőségű és biztonságos kerékpáros sisakot kínálunk. E-bicikli sisak, a Cratoni Evo az egyik. Nem csak megbízhatóan megvédi a fejét a sérülésektől, hanem fedezi a fejét a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól is. 10 szellőzőnyílás biztosítja az optimális éghajlatot, és rendkívül tartós, állítható szemüveg biztosítja a tökéletes láthatóságot minden időjárási körülmény között. Beépített hátsó világítás is van. Tehát ne várj bármit, és menj el a nagyvárosba.

Az EVO futurisztikus kerékpáros sisak. Amikor a szemüveg bezáródik, a kerékpározástól a modern mobilitásig tartó fejlesztési szakasz villamossá válik. Lenyűgöző, nemcsak a tervezés, hanem a technológiák miatt is. Ugyancsak kiemelkedik a hátsó világítószalag miatt megnövekedett láthatóság miatt. Stílusos szemüvegével különösen alkalmas szemüveg viselőinek.


TISZTA TECHNOLÓGIA
Kompozit szerkezet - elválaszthatatlanul összekapcsolva. Az EPS védőanyagot közvetlenül a polikarbonát héjába habosítják. A könnyű sisak kialakítása érdekében, maximális ütésállósággal és az EPS belső és a PC külső réteg tökéletes összeolvadásával.


DOWNSHELL
Termékeinket speciális lefelé hajtottuk végre, hogy megakadályozzuk a bemélyedéseket és a karcolásokat, és növeljük azok tartósságát.


RLS - GYORSZÁR RENDSZER
360 ° méretű beállító rendszer tökéletes ergonómiai illesztéssel. A sisak egyszerűen egy gombnyomással állítható be az oldalsó kerület beállításával. A hevedervezető lehetővé teszi a gyors és egyszerű pozicionálást. A fej hátulján található forgókerékünket egy kézzel könnyű használni, és bármikor könnyedén beállíthatja a fejéhez. RLS rendszerünk opcionális hátsó lámpával rendelkezik a biztonság és a láthatóság növelése érdekében.


ACT - LÉGCSATORNA-TECHNOLÓGIA
A belső csatornarendszer garantálja a bejövő és kimenő levegő tökéletes áramlását, és kiemelkedően magas szellőzési értékekhez vezet.

HÁTSÓ LÁMPA
Életmentő láthatóság: innovatív hátsó lámpáink alapvető, könnyen kezelhető biztonsági pluszot jelentenek. Csak egy egyszerű kattintással Ön vagy gyermekei felkészültek a sötétben és alkonyatkor zajló utakra.


KOMOLY LÉGYHÁLÓ
A rovarvédő háló szilárdan habzik, hogy a fej elülső területén kiváló és tartós védelmet biztosítson a rovarok ellen.


TISZTA TEX PÁRNÁK
A tiszta Tex párnákat antibakteriális kezeléssel borítják, és megakadályozzák a baktériumok képződését. Az eredmény egy hosszú termék élettartama és hosszú távú higiéniai frissessége.


NAGYOBB LÁTHATÓSÁG A HÁTSÓ VILÁGÍTÓSZALAG MIATT
Világítószalag a közúti forgalomban a szükséges láthatóság érdekében, amelyet praktikusan és vonzóan illeszt be a sisak hátuljába. Beépített hátsó világítószalagunk segítségével minden járművezető gyorsan és könnyen láthatja. Ez a eszköz különösen előnyös a munkavégzés során és a hideg hónapokban.

A SZEMÜVEG VISELŐJE SZÁMÁRA MEGFELELŐ
Minden szemüvegünket szemüveg viselőinek való használatra tervezték, és optimális kényelmet kínálnak, hatékony védelemmel a szél, az eső és a rovarok ellen. A szemüveghez szükséges helyet átfogóan figyelembe vették és beépítették a tervezésbe.

Kapható választék:
Méret::