Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

FAHRER EBIKE Motor Cover Elektromos Kerékpár Motor Esővédő

Ár:
14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 22.
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron

A FAHRER Motor Cover egy minőségi termék, amely az e-bike motorjának védelmére készült a kerékpár szállításakor a tetőn vagy a függesztő- / hátsó ajtóra szerelt tartóin.
Szállítás közben a kerékpárt fröccsenő víz és víz permet éri, amely bejuthat a motorházba. A motorfedél használatával elkerülhető a közvetlen vízhatás.
A motorfedél alkalmas bármilyen középmotoros e-kerékpárra, mint például a BOSCH, a SHIMANO, az IMPULSE, a YAMAHA, a BROSE, a TranzX és a PANASONIC. Az egyedi váz- és motorgeometriához igazítható.
    A helyesen felszerelt motorfedél szorosan illeszkedik a motorhoz és a vázhoz, és vezetés közben nem okoz karcolódást, mint a laza zsákok a légáramban.


    FIGYELEM!! A motorfedél szállítási védelem, és a kerékpározás előtt le kell venni.


    A motor burkolata nem azért készült, hogy szárazon tartsa a motorházat, mivel az olyan víz, mint az eső és a kerékpármosás sem okoz kárt. A fedél alján lévő lyukak az esővízbe jutnak.

Jellemzők:
Anyag: kiváló minőségű neoprén.
Könnyen felszerelhető.
Változtatható pedálállás lehetséges, balra vagy jobbra előre és kb. 45 fokkal felfelé vagy lefelé a hátsó tartóhoz való alkalmazkodáshoz.
Minden olyan középmotorral rendelkező E-kerékpárhoz illik, mint a BOSCH, SHIMANO, IMPULSE, YAMAHA, BROSE, TranzX és PANASONIC.
Berlinben tervezték és az EU-ban gyártották.

Menny.:db