Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

KTM FACTORY TEAM II TRAVEL BAG KERÉKPÁR SZÁLLÍTÓ TÁSKA

Ár:
110.990 Ft
Szállítási díj: 1 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

Az eredeti KTM kerékpár táska, sok elektromos kerékpárral és trekking kerékpárral kompatibilis, a KTM-től és más gyártóktól. A táskában könnyen elfér egy KTM kerékpár leszerelt kormánnyal, kiszerelt kerekekkel, első sárvédő nélkül, akár 60 cm-es vázmérettel. Ezen felül sok hegyikerékpár / eMTB kerékpár is tárolható/szállítható hosszú tengelytávval. 


Felszerelés
A KTM Bike Bag kerékpár szállító táska 2 belső, párnázott kerékzsákkal van felszerelve. Van még egy közepes méretű kiegészítő táska, például a pedálokhoz, töltőhöz vagy ruházathoz. A kerékpárt vagy az eBike-ot a kerekek eltávolításával és a kormányrúd kiszerelésével helyezik a zsákba. A kerékpár hátulját egy poszter alkotóelemre helyezzük, amelyen a mélyedés van a váltóhoz. A felfüggesztés villájának megfelelő pontjára textil-védőburkot kell felszerelni. A felfüggesztés villájának lábait a szövetvédõbe is rögzíthetjük.


Telepítés
A szállítás közbeni stabilizálás érdekében a KTM Bike Bag szállítózsákot 7 kerek csővel stabilizálják a belső részben, amelyek mindegyike a saját textil elrendezésében van behelyezve. Ezenkívül a táska magasságát további kiegészítő támaszokkal erősítik meg külön elrendezésekben.


A KTM Bike Bag Factory Team II
méretei: Külső méretek
- trapéz alakú hosszúság felül - 100 cm
- trapéz hosszúság alul - 140 cm
- trapéz magassága - 85 cm

belső méretek:
- trapéz hosszúság felül - 94 cm
- trapéz hosszúság alul - 130 cm
- trapéz magassága - 76 cm

- Erős alváz, kerekekkel együtt.
- Fő rekesz a vázhoz és a kormányhoz.
- Külön tárolótáska a kerekekhez.
- Kényelmes fogófülek.
- Erősen párnázva.