Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

LAZER ANVERZ NTA MIPS LED Speed Elektromos Kerékpár Sisak

Ár:
68.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron

A Lazer Anverz NTA MIPS sisakot úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön elektromos kerékpárjához. Ugyanaz a stílus és a hangulat, mint egy moped sisaknak, de a csúcsminőségű biciklis sisakok súlyával megegyezik. Összehozza mindkét világ legjobbjait: jól szellőző, kényelmes, könnyű, erős, nagy lefedettségű és nagy shilddel. Ha mindez nem elég, és még nagyobb védelmet igényel az elemekkel szemben, akkor rendelkezésre áll egy All Weather Shell, amely lefedi az összes szellőzőnyílást, hogy száraz és meleg maradjon. az integrált Advanced Turnfit rendszer kényelmes és kényelmes méretszabályozást hoz létre a hátsó szerelt tárcsa gyors forgatásával. Ezt a sisakot a holland NTA szabvány is tanúsítja, így nagyobb ütközési sebességgel tesztelték. Az alacsony súrlódású MIPS réteg integrációja növeli a védelmet, a súlyos agyrázkódásokkal járó baleseteknél.

Fit System | ATS Advanced Turnfit rendszer
Építés | Öntőformában
Szellőzés | 23 szellőzőnyílás
Súly | 480 g (M)
Tanúsítványok | CE - CPSC - AS és NTA
Méretek | S / M / L

JELLEMZŐK:
- NTA8776 szabványnak megfelelő

- Fokozott védelem

- Lazer All Weather Shell

- Prémium szolgáltatások

- Biztonsági rögzítő rendszer

- Hátsó LED lámpa

- Advanced Turnfit® rendszer

- MIPS réteg

Mi az a MIPS sisaktechnika?


Az elmúlt években a MIPS technológiát számos kerékpáros, sí- és snowboard sisakban találták, és ez a legjobban elismert sárga kör, amelynek oldalán „MIPS” van írva, de mi az a MIPS? A MIPS a többirányú ütközésvédő rendszert jelenti, és fő feladata az, hogy csökkentse a forgási erőket, amelyeket bizonyos fejbe ütközések okoznak. Agysebészek és tudósok fejlesztették ki, és bebizonyították, hogy hatékonyan működik az agyra gyakorolt ​​hatás csökkentése érdekében, a fej felé fordított szögek miatt.


Hogyan működik a MIPS?


A MIPS-sel tervezett sisak belsejében csúszósíkrendszert vagy extra bélést talál, amely gyakran élénk sárga, mint például a MIPS logó. Ez a csúszósíkrendszer a párnázat alatt helyezkedik el, és úgy tervezték, hogy legfeljebb néhány milliméter távolságra lépjen egymástól.Szöges ütés esetén a sisak elcsúszik, de a MIPS csúszósíkrendszer egymástól függetlenül forog, utánozva az agy és a koponya között úszó agyi gerinc folyadék mozgását. Ez a független forgás csökkenti a fejbe vagy a fejből átjuttatott energia mennyiségét, minimalizálva az esetleges sérülést vagy a sérülés súlyosságát ütés közben.


A MIPS sisak miben különbözik a hagyományos sisakoktól?


Az egyetlen különbség a MIPS-szel ellátott sisak és a szokásos sisak között az, hogy a MIPS-sisak sárga béléssel rendelkezik a párnázott védelem alatt. A legtöbb modell külső sárga MIPS logóval is rendelkezik, de emellett Ön a sisakban pontosan ugyanazt fogja érezni, amikor először felteszi. Ha van MIPS sisakja és egy normál sisakja, kipróbálhatja mindegyiket, és egyszerűen mozgathatja a sisakot a feje tetején. Előfordulhat, hogy a MIPS sisak héja kissé elcsúszik a MIPS bélés tetején, míg a szokásos sisak, ha elég körül mozgatják, egyszerűen csak a fejével mozog, vagy sem. Ez a mozgás önmagában példát adhat arra, hogy mi történik egy sisakkal vagy a fejeddel, amikor ferde ütést tapasztal. 


Kinek kell MIPS sisak?


Noha a MIPS-t eredetileg nagy sebességgel tervezték, figyelembe véve a súlyos ütéseket, bárki viselhet MIPS-sisakot. Azok számára, akik magas szinten versenyeznek, ahol nagyobb a sebesség és a következmények sokkal súlyosbbak, bölcs döntés lehet a MIPS-sel felszerelt sisak választása. Ha hétköznapi kerékpáros vagy, aki minden második hétvégén kijön egy kényelmes utazáshoz a környéken vagy a legközelebbi parkban, vannak MIPS-mel felszerelt sisakok, amelyek megfelelnek a kerékpározás stílusának is. Akár hegyi kerékpáros sisakot, akár közúti kerékpáros sisakot vásárol , megtalálja a MIPS-fel felszerelt modellt. Érthető, hogy egy MIPS sisak valamivel többet fog fizetni, mint egy szokásos sisak, de az agy biztonságának megőrzésébe fektetsz be. Mint korábban említettük, a MIPS megtalálható a sí- és snowboard sisakokban is, így egész évben megóvhatja fejét a kedves sportok során.

Kapható választék:
Szín::
Méret::