Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Schwalbe Marathon E-Plus Elektromos Kerékpár Gumiabroncs 2021 - Több Méretben

Ár:
19.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

Maximális vezetési biztonság nagy sebességgel és hosszú túrákon. Legmagasabb minőségű maraton gumiabroncsok, az E-Bike különleges igényeinek megfelelően. BIZTONSÁG: Schwalbe 7. defektvédelem. A szabadalmaztatott SmartGuard védőréteget két RaceGuard szövetréteg támogatja. Ez a „Smart-DualGuard“ még jobban véd az éles tárgyaktól. VEZÉRLÉS: A kifejezetten az E-Bike-okon való használatra kifejlesztett ADDIX-E vegyület kiemelkedő tapadást biztosít nagy sebességnél is, és a maximális tartósságot is biztosítja. A Marathon E-Plus meglepően jól gördül a csúcstechnológiás anyagoknak köszönhetően. Az „öregedésgátló” oldalfal hosszabb ideig megakadályozza az alacsony légnyomás mellett történő használat okozta csúnya repedéseket. Az új tetemszerkezet további szövetréteggel erősíti az oldalfalakat, és így stabilizálja az abroncsot a még nagyobb teherbírás érdekében. TERVEZÉS: A Marathon E-Plus futófelületi profilja modern és dinamikus. Az E-Plus futófelületének mélysége rendkívül sokoldalú a túrázáshoz és a túrázáshoz. E-BIKE: Természetesen az ECE-R75 tanúsítás készen áll az abroncsok készítésére minden osztályú E-Bike-okhoz. A rendelkezésre álló méretek következetesen a modern e-kerékpárok követelményeihez igazodnak.

A Marathon Plus és a Marathon E-Plus az egyetlen abroncs a világon, amelyet valóban flat-less®-nek nevezhetünk. Ezt az egyedülálló, „SmartGuard” és „Smart DualGuard” szúrásbiztos rendszerek révén érik el. Ezek kizárólag a Schwalbe-től kaphatók.

Intelligens DualGuard
Az e-bike gumiabroncsok számára a legbiztonságosabb a defektvédelem. Kifejezetten az e-bike abroncsok követelményeihez fejlesztve. Kiemelkedő defektvédelem a 4 mm vastag SmartGuard speciális gumi és 2 réteg RaceGuard szövet kombinációjával.

ADDIX E keverék
Kifejezetten az e-bike számára fejlesztették ki. Gumikeverék a maximális tartósságért, alacsony gördülési ellenállásért és rendkívül jó tapadásért nagy sebességnél is.

E-50
E-Bike gumik európai ECE-R75 jóváhagyással. Javaslatunk a Speed E-Bike-okhoz - S-Pedelecs típusjóváhagyással, biztosítással és 25 km / h feletti motorsegítővel - amelyekhez speciális gumiabroncs-jóváhagyás szükséges.

Tisztességes gumi
A Schwalbe az első abroncsgyártó, amely Fairtrade gumival kínál termékeket. A Schwalbe Fair Rubber díjat fizet minden kilogramm gumi után. Ezt a prémiumot kizárólag a kistermelők és családjaik életkörülményeinek javítására fordítják. További információ a fairrubber.org oldalon található

Kapható választék:
Méretek::