Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Shimano RT-EM810 Elektromos Kerékpár Rotor 2021- Több Méretben

Ár:
28.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

SHIMANO STEPS - CENTERLOCK - Tárcsafék-rotor - ICE TECHNOLOGIES FREEZA - Sebességérzékelő rendszerrel - 203/180/160 mm
A SHIMANO RT-EM810 tárcsafék-rotorok sebességérzékelő rendszerekhez erőteljes és egyenletes fékteljesítményt biztosítanak minden vezetési körülmény között. Az ICE TECHNOLOGIES FREEZA rotor jelentősen csökkenti a fékrendszer felmelegedését, hogy egyenletes, nagy teljesítményű fékezést biztosítson még a legmeredekebb lejtőn is. A SHIMANO CENTER LOCK rögzítési rendszere a rotorok gyors és egyszerű felszerelését és eltávolítását teszi lehetővé a gerincre szerelt rögzítőgyűrű és a rögzítőgyűrű kialakításának köszönhetően.
Az ICE TECHNOLOGIES a FREEZA tárcsafék-rotor felépítésével kombinálva gyorsan elvezeti a hőt, így extrém körülmények között is egyenletesebb fékteljesítményt, hosszabb fékbetét-élettartamot, valamint kevesebb fékfakulást és zajt biztosít.

Előnyök és jellemzők
Könnyű burkolatú rotorok hőleadó festékkel a szabad alumíniumréteg szegmenseken kiváló hűtést, egyenletes fékteljesítményt és könnyebb működést biztosítanak minden körülmények között. Az alumínium/rozsdamentes lamellákkal bevont fékbetétek támogatják a gyors hőelvezetést, ami csökkenti a karbantartást, hosszabb fékbetét-élettartamot biztosít, és kevesebb fékfakulást és zajt okoz.
A CENTER LOCK rendszer lehetővé teszi a rotor egyszerű telepítését a bordás rögzítéssel és a rögzítőgyűrűvel. A zárgyűrű rögzítési rendszere csökkenti a teljes munkaidőt azáltal, hogy lerövidíti a beszerelés és a leszerelés idejét. Ezenkívül a spline rögzítés biztonságos rögzítése fokozza a pontosságot és a merevséget, miközben javítja a fékezés hatékonyságát.

- Magas hőleadás a radiátor bordájával
- Könnyűsúlyú
- Kompakt, tiszta és alacsony profilú kialakítás
- Könnyű felszerelés a hátsó kerékre
- Keskeny típusú tárcsafék-rotor
- Ajánlott fékkészlet: M9120/M8120/M7120
- MODEL SZÁM:    RT-EM810
- Átlagsúlya:     166 (203 mm) 140 (180 mm) 113 (160 mm)
- Csak hátul mágneses tartóval
- ICE TECHNOLOGIES FREEZA    technológia
- Fém lock ring
- CENTERLOCK kompatibilitás
- A fékbetét kompatibilitása: fémes, gyantás (organikus)

Kapható választék:
Méret::