Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Trelock LS 660 I-GO® Vision Lite + LS 740 Vector Signal féklámpa funkcióval Kerékpáros Lámpaszett

Ár:
44.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Az LS 660 I-GO® Vision Lite a sikeres LS 760 I-GO® Vision első lámpa „kistestvére”, erőteljes 80 lux-szal, amely 3 fokozatban állítható. Jól látható és teljes kontrollt biztosító kijelzője mutatja a jelenleg használt világítás fokozatot, az akkumulátor fennmaradó működési idejét percre pontosan és az időt. A kitűnő minőségű lithium-ion akkumulátor akár 15 órán keresztül rendelkezésre áll és USB-ről újratölthető. A lámpa oldalról is látható, ezzel hozzájárul a biztonságunkhoz.
A standard ZL 760-as konzol tartozék. Másodpercek alatt szerszám nélkül felszerelhető, konzolja biztosan tart.
Kijelző funkciók:
- Hátralévő működési idő
- Akkumulátor kapacitás
- Fényerő szintje
- Idő
- Gombjai háttérvilágítással rendelkeznek
- 100 méter látótávolság,
- 5500 méterről látható.
- Üzemidő: max. 15 óra.
Az új USB-ről tölthető első lámpa sorozat, a Vecor-Line kiegészítéseként a Trelock bemutatja új hátsó lámpáját: az LS 740 I-GO® Vector hátsó lámpát.
A klasszikus LS 720 REEGO® hátsó lámpa sikeres optikáját továbbfejlesztették és karcsú formába öntötték, amely tökéletesen illik a nyeregcsőre.
Az LS 740 I-GO® Vector féklámpa funkciója különösen okos: gyorsulásmérő szenzor érzékeli a fékezés folyamatát és felkapcsol egy további LED-et. Ez figyelmezteti a mögöttünk haladó forgalmat arra, hogy fékezünk. A szenzor technológiával nincs szükség bonyolult kábelezésre. A hátsó lámpa oldalról is látható, így hozzájárul a biztonságunkhoz.
500 méterről látható
Üzemidő: 10 óra
Akkuállapot kijelzővel
A hátsó lámpához tartozó konzol: ZL 740