Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Abus BORDO GRANIT X-Plus 6500 110CM SH Tartóval Kerékpár Folding Lakat

Ár:
59.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

ABUS összecsukható (FOLDING) zárak
A Bordoval az ABUS forradalmasította a kerékpárzárat, és egy teljesen új típusú zárat hozott létre – az összecsukható zárat. A Bordo család kerékpárzárai olyan funkciókat kínálnak, amelyeket ez idáig egyetlen más kivitel sem biztosított. Könnyű rugalmasság kompakt kialakításban. Ezeket a tulajdonságokat a kiterjedt Bordo család összes összecsukható zárja megosztja. A nagy biztonságú Bordo XPlustól a klasszikus Bordón át az ultrakönnyű Bordo Lite modellig. A változatosságot a számos elérhető szín és a különböző zárrendszerek hangsúlyozzák. A stílusos hordtáskával pedig az összecsukható zár szállítási megoldását is tartalmazza az ár.


SZIGORÚ BIZTONSÁGOS ZÁR EGY SAJÁT OSZTÁLYBAN
Még a legelszántabb támadásoknak is ellenáll: a BORDO GRANIT XPlus™ 6500 összecsukható zár számos szuperlatívuszra méltó.
A BORDO GRANIT XPlus™ 6500 összecsukható zár a szó szoros értelmében kemény dió a kerékpártolvajok számára, mivel "gránitot" tartalmaz, vagy legalábbis az ABUS-t; Speciálisan edzett acélból készült, speciális szegecsekkel összekapcsolt 5,5 mm-es rudak, amelyek védelmet nyújtanak a legelszántabb támadások ellen is. Az ABUS Link Protection Shield biztosítja, hogy ezek a szegecsek ne csak rugalmasak legyenek, hanem rendkívül ellenállóak is legyenek a fűrészeléssel járó támadásokkal szemben. Az ABUS szedésálló XPlus precíziós tárcsahengere is sokat kínál, és kiemelkedő védelmet garantál a manipulálási kísérletekkel szemben. Ezzel a kombinációval a BORDO GRANIT XPlus™ 6500 összecsukható zár fenomenálisan, 15-ös csúcspontot ért el az ABUS biztonsági szintrendszerben.


Technológia:
- 5,5 mm-es rudak extra puha, kétkomponensű burkolattal a fényezés károsodásának megelőzése érdekében
- Színben összehangolt Soft-Touch szilikon borítás a zártesthez
- ABUS Link Protection Shield a magas szintű védelemért a csuklós fűrészelés ellen
- A zárószerkezet rudai, teste és teherhordó részei speciálisan edzett acélból készülnek
- ABUS XPlus henger rendkívül magas védelmet nyújt manipuláció, pl. szedés ellen


Működés és használat:
- Kiváló védelem ott, ahol magas a lopás veszélye
- Ideális nagy értékű kerékpárok rögzítésére


Szállítás:
- Könnyű szállítás a praktikus táskának köszönhetően
- SH – Zártartó a könnyű szállításhoz a kerékpáron, amely a praktikus rögzítő pántoknak köszönhetően szerszám nélkül is felszerelhető. A zár elölről eltávolítható a tartóból.
Védelmi szint: 15
Súly: 2332 g
Kerület: 110 cm

Youtube videók