Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bosch Nyon Kijelző

Ár:
129.990 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Előrendelhető

Az új Nyon egy teljesen összekapcsolt eBiking-élmény előtt nyitja meg az utat. Az eBike Connect alkalmazás összeköti a Nyont az okostelefonnal, és adatokat cserél az útvonalakról és tevékenységekről. A színes kijelző intelligens útmutatóként segíti Önt a korábban ismeretlen helyek felfedezésében, és személyi edzőként működik azáltal, hogy fitnesz adatokat szolgáltat. Az all-in-one fedélzeti számítógépet intuitív módon és egyszerűen kezelheti az érintőképernyőn keresztül, és vezetés közben a külön vezérlőegységgel vezérelheti, ugyanúgy a hosszabb túrák vagy rövid rutinutak során. A robusztus és könnyen olvasható kijelző biztosítja, hogy minden helyzetre és minden időjárásra jól felkészült legyen. Az új Nyon fedélzeti számítógép - intelligensebb, intuitívabb és kommunikatívabb generáció.

Egyszerű kezelés

Még kényelmesebb: A Touch funkció a Nyont még intuitívabbá teszi, és külön vezérlőegységgel használható kerékpározás közben.

Díjnyertes design

Gyönyörű dizájn kívül és belül: A 3,2 hüvelykes, nagy felbontású színes kijelző ötvözi az intelligens funkciókat az elegáns dizájnnal, és elnyerte a Red Dot Design Award díjat.

Optimális olvashatóság

Tiszta láthatóság minden fényviszony mellett: A kijelző fényereje és a háttérvilágítás automatikusan igazodik a környezeti fényhez. Egy speciális bevonat csökkenti a visszaverődést és az ujjlenyomatokat. Választhat sötét vagy világos kijelző között, maximális kontraszt mellett.

Egyedi képernyők

Abszolút fókusz a lényegre: A kijelző felhasználói felülete az Ön sajátos igényeihez igazítható. Ez azt jelenti, hogy bármikor láthatja a szükséges információkat.

Mindig készen áll a cselekvésre

Bármi legyen is az időjárás: A robusztus kijelző érintőképernyője teljes mértékben működőképes marad, még esős vagy poros körülmények között is, és kerékpáros kesztyűben is használható.

Intelligens csatlakozási funkciók

Tökéletes kombináció: A Nyon egy intelligens, csatlakoztatott rendszer része, és az okostelefonos alkalmazás és az online portál segítségével összekapcsolja Önt a Bosch eBike Connect világával.

Adatok szinkronizálása

Mindig párbeszédben: Amint Nyon csatlakozik az okostelefonhoz vagy a WiFi-hez, a fedélzeti számítógép csatlakozik a felhasználó eBike Connect fiókjához, és automatikusan szinkronizálja a menetadatokat.

Kérésre álláspont

Tökéletesen testre szabott támogatás: A lehető legjobb olvashatóság érdekében két rögzítési helyzet közül lehet választani a kijelző tartójához. A kormány feletti központi rögzítést kifejezetten az eMountain motorosok számára tervezték, míg a túrázók tovább mozgathatják a tartót.

Egy eszköz, több felhasználó

Ossza meg az előnyöket: Megoszthatja a Nyont családjával vagy barátaival - ezután mindenki szinkronizálhatja utazási adatait a saját fiókjával.

Szoftver frissítések

Mindig naprakész: A szoftverfrissítések vagy az új térképek kényelmesen, vezeték nélkül letölthetők és telepíthetők.

Nagyobb biztonság menet közben

Mindig látható: A Bosch eBike ABS vezérlőfény beépítve van a kijelzőbe. A külön ellenőrző lámpa kiküszöbölésével, mint Nyon felhasználó, előnyét élvezheti a rendezett kormánynak.

Gyorsabb induló túrák

Könnyebb helymeghatározás: A legújabb úti célok egyértelműen fel vannak sorolva, és könnyen kiválaszthatók. Ezen felül megadhatja otthoni vagy munkahelyi címét az online portálon.

Vissza az elejére

Nincs többé eltévelyedés: Jelenlegi tartózkodási helyét manuálisan el lehet menteni, hogy bármikor vissza tudjon navigálni ebbe a kiindulási helyzetbe.

Könnyű vezérlés

Okos megoldás: A felhasználók megadhatják a következő célállomást, nagyíthatják a megfelelő térképrészt, áthelyezhetik és kiválaszthatják az úticélt a térképen a kényelmes érintőképernyős vezérlés segítségével. Az utazás közbeni értesítési hangok figyelmeztetnek a következő kanyarra, hogy teljes mértékben az utazásra koncentrálhasson.

Útvonaltervezés

A jó terv a legfontosabb: Az eBike Connect online portálon kényelmesen megtervezheti útvonalait, és átviheti azokat a Nyon fedélzeti számítógépre. Az Outdooractive integrálásával a Nyon felhasználói különféle kerékpáros túrák közül választhatnak az online portálon; a komoot útvonalai is importálhatók.

A fennmaradó topográfiai tartomány

Tiszta látvány: A térkép megmutatja, hogy meddig jut el a megfelelő támogatási módban. Ez a kiegészítő információ lehetővé teszi az útvonal még jobb megtervezését.

Tartomány információk

Tartós vezetési élvezetért: Amikor egy utazást terveznek, Nyon megmutatja, hogy a kiválasztott motoros támogatással elérhető-e célállomás. Mozgás közben a Nyon figyelmezteti, ha más támogatási módot kell választani.

Nyon és az eShift

A Nyon-on keresztül elérhető az eShift, az integrált elektronikus sebességváltó megoldás, amelyet a Bosch eBike Systems az enviolo, a Rohloff és a Shimano váltókészülék-gyártókkal együttműködve kínál. Ez egy olyan megoldás, amely számos előnyt kínál, bármilyen stílusú is legyen: nagyobb kényelem, rendkívül sima sebességváltási műveletek és fokozott élvezet.

Nyon és a Bosch eBike ABS

A Bosch eBike ABS az első szabványos blokkolásgátló fékrendszer a pedelecek számára, amely lehetővé teszi az irányított fékezést kritikus helyzetekben is. Az ABS rendszer állapotát a Nyon fedélzeti számítógép kijelzőjén most egy megfelelő ikon jelzi.

Fitness ellenőrzés

Célzott fitneszcélok: A fedélzeti számítógép pedálerővel és ütemszámítással számítja ki az eBiker teljesítményét. Ezenkívül megmutatja az aktuális kalóriafogyasztást, és kombinálható egy opcionális pulzusmérővel. Ez megkönnyíti az erőnléti célok elérését.

Online elemzés

A lehető legjobb áttekintés érdekében: Az eBike Connect okostelefon alkalmazásban vagy online portálon a felhasználók grafikus kijelzőt és saját teljesítményük részletes elemzését hívhatják elő. Ez ideális a képzés adaptálásához.

A teljesítmény összehasonlítása

Növekvő motiváció: Nyon összehasonlítja az aktuális menet sebességét, teljesítményét és sebességét az átlagértékekkel, és megmutatja, hogy a saját teljesítménye jobb vagy rosszabb, mint az átlagérték.

Fitness adatok megosztása

Kapcsolatban más versenyzőkkel: Az eBikerek könnyen megoszthatják rögzített adataikat és túráikat olyan alkalmazásokkal, mint a Strava és a Komoot. A beállítás befejezése után az adatok automatikusan szinkronizálódnak.

Zár

Intelligens kiegészítő lopásvédelem: Kis díj ellenében elérhető „Lock” prémium funkció lekapcsolja a motor támogatását, amikor Nyont eltávolítják. Az elektronikus zár csak akkor oldódik újra, ha ugyanazt a fedélzeti számítógépet újra csatlakoztatják.

Egyéni menetmódok

Alkalmazkodóképesség: Ez a prémium funkció, amelyet az eBike Connect okostelefon alkalmazásban lehet megvásárolni, lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy saját vezetési módjaikat hozzák létre és konfigurálják. Ez lehetővé teszi a különböző sebességek motoros támogatásának tökéletes alkalmazkodását a versenyző személyes vezetési stílusához.

A doboz tartalma:

- Nyon BUI350 kijelző, antracit színű

Kompatibilitás:

A Bosch Nyon Display 2021 kompatibilis az összes Bosch e-bike motorral, kivéve a 2011/12-es év Bosch eBike meghajtó egységeit és a Classic + vonalat.
Ha a Kiox vagy az okostelefon hubról az új Nyonra váltunk, a meglévő kábelek és a távvezérlő továbbra is használhatók, csak a foglalatot kell lecserélnünk. Ha az Intuviáról vagy a régi Nyonról az új 2021-es Nyonra szeretne váltani, akkor ki kell cserélnie a távvezérlőt, a motor kábelét, és a foglalatot. Bosch Purion kijelzőről váltás esetén a teljes kittre szüksége lesz.