Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

BY.SCHULZ Speedlifter Twist Pro SDS T11 Kerékpár Kormányszár 2021 - Több Méretben

Ár:
52.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

A Speedlifter Twist Pro SDS egy kormánymagasság-beállító rendszer, a kormány egység speciális elforgatási funkciójával A-fejű fülhallgatóval ellátott kerékpárokhoz. A Speedlifter Classic bizonyított magasságállításán alapul, gyorskioldó karral, elfordulásgátlóval és a tengelycső kihúzható ütközőjével, a Twist Pro lehetővé teszi a kormányegység egyszerű, biztonságos és gyors 90 ° -os elfordítását szerszámok nélkül , akár jobbra, akár balra! Beállítható egy szögben állítható szár is.


FIGYELEM!!! A Speedlifter Twist rendszer utólagos telepítése 1 ⅛ “A-fejű villatengellyel rendelkező kerékpárokon lehetséges.


A Speedlifter csúcsmodellje három funkciót ötvöz. Ennek a kormány beállító rendszernek köszönhetően az e-motorosok és a városi / túrázó kerékpárosok gyorsan megtalálhatják tökéletes ülési helyzetüket és vezetési kényelmüket. A Speedlifter Twist Pro SDS szerszám nélküli kormánymagasság-beállítással működik, egy gyorskioldó kar segítségével. Így határozhatja meg a kormány magasságát sportos-alacsony vagy egyenesen nyugodt állapotban, és még a túra során is változtathatja ülési / vezetési helyzetét. Például, ha ez túl sportosnak tűnik a téli szünet után. Az integrált, szögben állítható szár -10 ° és + 50 ° között van beállítva az ergonómikus pilótafülke finombeállításához. Ha helyet szeretne megtakarítani, kerékpárját egy pincében, lakásban vagy autóban szeretné „parkolni”, a kormányt a gyorskioldó és kioldó csavarok segítségével másodpercek alatt 90 ° -kal elfordíthatja. Az 1⅛ “-os villatengelyek acélból (!) Az utólagosan felszerelhető szár-kormányrendszer kiegészítőket, például lámpát fogad el az SDS elülső sapkáján keresztül.
- Szerszám nélküli kormánymagasság beállítása

-  Csavarási funkcióval / csavarás ± 90 °

-  Állítható szögű szár, -10 ° és + 50 ° között

-  1 ⅛ “A-villás villa esetén a kormányszorító ø 31,8 mm

-  Csak ø 25,4 mm-es acél kormánycsőhöz

A T11 MTB használatra jóváhagyott, és 11 cm hosszan állítható a kormány magassága!

A T15 csak trekking használatra engedélyezett!

-  SDS elülső kupakkal
-  Anyag:   Alu AL-6061-T6, AL-6066-T6, 3D kovácsolt
-  Szín: fekete eloxált
-  Kormányszorító : ø 31,8 mm
-  A szár átmérője: ø 25,4 mm
-  Hosszak: 60 mm-től 150 mm-ig
-  Súly: kb. 495 g-tól

Kapható választék:
Méretek::