Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

G-FORM Pro-X 3 MTB Kerékpáros Térdvédő / Protektor

Ár:
23.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

A Pro-X3 sorozatunkat minden kerékpáros számára tervezték, a kezdőktől a veteránokig és a köztük lévőkig. A G-Form iparágvezető SmartFlex ™ védelme rugalmas menet közben, de ütés esetén megkeményedik. A SmartFlex betétek pedig teljesen vízállóak, így szükség szerint mosható gépben.
Az új generációs Pro-X 3 védők új, könnyű és szellőző belső réteget kaptak a maximális kényelem, biztonság és szellőzés érdekében. A könnyű G-formájú védőburkolat viselése így egy kicsit kényelmesebb. Ugyanakkor a védő vagy az aktív RPT anyag területe nagyobb, amikor az ütés után a rugalmas védőburkolat kemény héj lesz a leghatékonyabb ütéselnyelés érdekében. A hüvely légáteresztő és kompressziós anyagból készült, végein szilikon csíkokkal van ellátva, így a legigényesebb járatokban is a helyén marad. Az ujja meghosszabbított és jobban illeszkedik.


A védőelemek megfelelnek a CE EN 1621-1 szabványnak.
- Karbantartás: A G-Form védőburkolatok mosógépben, alacsony hőmérsékleten moshatók.
- SmartFlex ™ funkcióval: rugalmas menet közben. Keményedik az ütésre.
 - A testre feltérképezett, ütéselnyelő SmartFlex™ párnák egy szellőző, puha belső habrétegre rétegezve maximális védelmet, kényelmet és légáteresztő képességet biztosítanak.
- A puha belső hab kényelmesen tartja a párnákat a térdén, és további védelmet nyújt.
- A SmartFlex ™ párnák formavilágos és könnyű védelmet nyújtanak, amely rugalmas menet közben és megkeményedik ütéskor.
- Ideális BMX kerékpárosoknak is (verseny és freestyle).
- Nedvességelvezető, UPF 50+ szövet.
- Mosógépben mosható.
- Kompressziós hüvelyek, gumírozva a tetején és alján, hogy a védőburkolatok a helyükön maradjanak.
- PPE II tanúsítvánnyal.


Smartflex ™
A Smartflex ™, a G-Form forradalmian új technológiája, akadálytalan mozgásszabadságot teremt, és tökéletes illeszkedést biztosít a sportolóknak. A többi védő sportfelszereléssel ellentétben a SmartFlex ™ biztosítja, hogy a párnája nedvességmentes és könnyű maradjon - és mosógépben mosható.


FEJLETT VÉDELEM
A SmartFlex ™ tömíti az exoskeleton sebességétől függő anyagokat, amelyek érintkezéskor megváltoztathatják molekuláris szerkezetét. Fordítás? Enyhe érintésre puha, de erősebb ütés hatására megkeményedik. Nagyon klassz cucc.

Kapható választék:
Méret::