Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

LAZER IMPALA Enduró MTB Kerékpár Sisak 2021 - Több Színben

Ár:
47.990 Ft
Szállítási díj: 3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Az új Lazer Impala sisakot úgy tervezték, hogy növelje vezetési élményét, kényelmet és biztonságot nyújtva, miközben vezet és rögzít. A kiterjesztett héjborítás minden oldalon és az EPS ütésvédelem garantálja a biztonságot és a nyugalmat vezetés közben, miközben alacsonyan illeszkedik. A mellékelt akció kamera rögzítés lehetővé teszi, hogy rögzítse tapasztalatait, ahogy történnek. A nagyméretű, állítható szemellenző megvédi Önt a napfénytől, az alacsonyan lógó ágaktól és helyet biztosít a szemüveg parkolásához. A kontraszt színű alsó burkolat tiszta felületet biztosít, és védelmet nyújt a kopás ellen. Az egész sisak kényelmesen viselhető az Advanced Turnfit® rendszernek köszönhetően, amely 360 fokos vízszintes és függőleges beállítást biztosít. A stratégiailag elhelyezett be- és kipufogónyílások hűvös állapotban tartják a fejét, amikor maximális erőfeszítést hajtanak végre. Még homlokszellőzőivel is rendelkezik, hogy a frontális szellőzés maximális legyen. Minden kombinálva olyan sisakot biztosít, amely mindenhol otthon van és minden körülményekre kész. Igen, és NAGYON néz ki!

Lazer Advanced Turnfit® System

Az ATS segítségével könnyedén beállíthatja sisakjának illeszkedését a sisak hátulján található forgókapcsolóval. Az ATS megakadályozza a hotspotokat vagy a nyomáspontokat azáltal, hogy beállítja a fej teljes kerületét. Ezt a rendszert az aerodinamikai teljesítményt előtérbe helyező országúti sisakokon, valamint az MTB és az E-bike sisakokon használják a biztonságosabb illeszkedés érdekében.

Állítható fejkosár

Az állítható fejkosár lehetővé teszi a rögzítő rendszer hátsó részének felfelé vagy lefelé történő beállítását, megváltoztatva a sisak függőleges méretét, a lovas kényelmének megfelelő preferenciáktól függően.

Fokozott védelem

A Lazer MTB sisakok lehúzott profilja további fedést és védelmet nyújt a feje oldalán és hátulján.

Jól szellőző

A szellőzőnyílások és a belső csatornák a levegőt a sisakba és a fejedbe húzzák. A megnövekedett légáramlás hűvös és kényelmesen tartja a fejét magas hőmérsékleten történő hosszú utak során.

Állítható napellenző

A többállású napellenzőnek négy különböző beállított helye van annak érdekében, hogy a kívánt helyre helyezze. Könnyen beállítható még tekerés közben is.

Alsó héj

A polikarbonát fenékhéj befejezése remekül mutat, és segít megvédeni a sisak habját a kozmetikai károsodásoktól.

Filmezze le kalandjait

Tartozéktartó, amellyel biztonságosan és egyszerűen rögzíthet egy akciókamerát vagy fényszórót a sisak felületére. A tépőzáras heveder felszerelése megakadályozza az elakadás veszélyét.

Kompatibilis a Lazer hátsó lámpával

A LED-es hátsó lámpa felszerelése a versenyző profiljának legmagasabb pontjára nagyban javítja a hátsó láthatóságot gyenge fényviszonyok mellett. Ez a sisakmodell kompatibilis egy hátsó LED-es tartozékkal.

- Advanced Turnfit® system

- 295g (Size Small CE)

- 22 ventillációs nyílás

- ATS LED kompatibilis

Kapható választék:
Méret::
Szín::